...επειδή η εκπαίδευση ενος ηθοποιού δεν σταματά ποτέ.

Καλοκαιρινό σχολείο

Για να δείτε το πρόγραμμα του Καλοκαιρινού σχολείου (11 Ιουλίου - 30 Σεπτεμβρίου 2022) πατήστε εδώ 
 

18ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεατρικών Μεθόδων (4-9 Ιουλίου 2022)

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 18ο Φεστιβάλ Θεατρικών Μεθόδων (4-9 Ιουλίου 2022)
που  διοργανώνει το Θέατρο των Αλλαγών
Για πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής πατήστε εδω


 

5 απλά βήματα για να σπουδάσετε στο Θέατρο των Αλλαγών

Σε ποιους απευθύνονται τα μαθήματα και 5 απλά βήματα για να σπουδάσετε στο Θέατρο των Αλλαγών τον χειμώνα του 2022

Τα μαθήματα του Θεάτρου των Αλλαγών απευθύνονται σ΄αυτούς που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί ή σκηνοθέτες, σε ηθοποιούς ή σκηνοθέτες που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, σε σπουδαστές άλλων δραματικών σχολών (γι' αυτό λειτουργούμε και σαββατοκύριακα), σε επαγγελματίες κάθε είδους (δασκάλους, δικηγόρους, καθηγητές κ.λ.π.) που θέλουν να εξασκηθούν στην επικοινωνία και να αναπτύξουν την φαντασία τους, και τέλος στον καθένα που με πολύ χαμηλό κόστος (από 48 ευρώ το μήνα) θα ήθελε να καλλιεργήσει και να αναπτύξει στοιχεία της προσωπικότητας του.

5 Απλά βήματα για να παρακολουθήσετε μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών

1. Μπαίνετε στο πρόγραμμα και διαλέγετε τις ώρες και τις μέρες σε σχέση με τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο που έχετε.

2. Πατάτε πάνω στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν για να δείτε τις περιγραφές και τα βιογραφικά των δασκάλων. Όλα τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα στο συγκεκριμένο δίωρο που βλέπετε στο πρόγραμμα. Υπάρχουν συνολικά 12 συναντήσεις του ίδιου μαθήματος σε κάθε τρίμηνο.

3. Επιλέγετε το μάθημα που σας ενδιαφέρει (μπορείτε να επιλέξετε από ένα έως όσα μαθήματα θέλετε)

4. Το κάθε τρίμηνο είναι αυτόνομο και μπορείτε να ξεκινήσετε για πρώτη φορά ένα μάθημα. Στέλνετε ένα μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το/τα μάθημα/τα που σας ενδιαφέρουν και θα σας απαντήσουμε με οδηγίες.

5. Παράλληλα με τα μαθήματά σας μπορείτε να πάρετε μέρος και σε άλλες δραστηριότητες που έχουμε εφόσον σας ενδιαφέρουν (ραδιόφωνο, εθελοντική διδασκαλία ελληνικών για αλλοδαπούς, εκδηλώσεις "εντός, εκτός και επί τα αυτά" κλπ)